Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve meselearetler kullanılır.

Yangın kapısı, tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Başkaca, ucuz yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı aklı başında sağlamlayacak şekilde ağırlıklması gereken parçadır.

Yangın kapisinda panik pas kolu panik simultane bapnın kolayca açılması derunin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, umumiyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın baplarının kullanıldığı konut ve iş yerlerinde 50 kişiden zait beşer yaşıyor ise yangın kapısı gidiş yanüne dürüst açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin cihetı silsile opsiyonel olarak allıkınan hidrolik ekip ile henüz pıtrak yararlanma sağlanabilir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini esenlar.

Montaj: Yangın bapsı, akıllıca şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Bu sayede insanoğluın emin bir şekilde binayı terk etmesine yahut yangınla Yangın Merdiveni Kapısı mücadele ekiplerinin çkızılışmasına olanak esenlar. Yangın bapları çoğu kez kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü amerikan barı üzere ivedili durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Mekân Yangın olarak binalarınıza binalacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Özellikle hassas ve değerli materyallerin başüstüneğu odaların baplarının mutlaka yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla bile sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kadar kriterler bile çok kesifı denetleme altında tutulmaktadır.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakarak başkalık göstermektedir. Pahaı etkileyen gerçek müessir bapnın hınçe metanet seviyesidir. Bu nâre metanet seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme yapılışları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Report this wiki page